Winkel

Onze slogan is: "Elke dag weer vers en voordelig"

Elke dag opnieuw zijn wij bezig met het inkopen van kwalitatief goede producten tegen een gunstige prijs. Wij werken met lage marges en kunnen daardoor meer verkopen dus ook weer gunstiger inkopen.

Het hele jaar door kopen wij appels van eigen kwekerij. Mijn broer is met de kwekerij van appels vanuit Dongen naar Waspik verhuist en heeft ruimte gemaakt voor een ruime groentewinkel.

Groenten komen in het seizoen van telers uit de omgeving. Het traject van de teler naar de winkel is daardoor meerdere dagen korter dus verser en minder kosten dus goedkoper. De rest betrekken wij rechtstreeks van diverse veilingen via een commissionair of van diverse importeurs en grossiers. Wij gaan zelf inkopen, dit betekent producten vergelijken en als nodig proeven.

Ook snijden wij dagelijks onze salades en groenten dus dat is echt dagvers. Wij zien u graag terug in onze winkel aan de Kleindongenseweg 78 in Dongen.

                

Historie

In 't Groen Groenten & Fruit is ooit als fruitbedrijf begonnen door de vader van Jan. Niet veel later begon de huisverkoop van appelen en is het assortiment uitgebreid met aardappelen.

Na 1970 zijn we langzaam begonnen met de verkoop van sinaasappelen en bananen, en zo is langzaam het pakket uitgebreid tot een volledig assortiment groenten en fruit.

Rond 1985 zijn we begonnen met het zelf snijden van groenten en later met het maken van salades. In 2009 zijn daar de eigengemaakte soepen en stampotten aan toegevoegd.

Naast onze verkoop aan consumenten leveren wij aan diverse restaurants, bedrijven en instellingen in de regio Dongen, Oosterhout en omstreken.